Coșul dvs

1. Introducere
Aceste Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului web [aluxuria.com] (denumit în continuare „Site-ul”) de către utilizatori (denumiți în continuare „Utilizatori”). Accesând și navigând pe acest Site, Utilizatorii își exprimă acordul cu privire la Termenii și Condițiile prezentate mai jos. Utilizatorii care nu sunt de acord cu Termenii și Condițiile nu pot utiliza Site-ul.
2. Descrierea Serviciilor
Site-ul oferă Utilizatorilor posibilitatea de: A accesa informații despre publicitate online, inclusiv tipuri de publicitate, opțiuni de plasare și targetare A contacta echipa de vânzări pentru a discuta despre campanii publicitare personalizate A se înscrie la newsletter pentru a primi informații și actualizări
3. Drepturile de proprietate intelectuală
Conținutul Site-ului, inclusiv text, grafică, logo-uri, imagini, videoclipuri, software și alte materiale (denumite în continuare „Conținut”), este proprietatea [ALUXURIA.COM] sau al licențiatorilor săi și este protejat de legile privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală. Utilizatorii nu au dreptul să copieze, modifice, distribuie, transmitere, publice, comercializeze, licențieze, creeze materiale derivate sau să utilizeze Conținutul în orice scop fără acordul prealabil scris al proprietarului.
4. Utilizarea Site-ului
Utilizatorii sunt de acord să utilizeze Site-ul în conformitate cu legile și reglementările în vigoare, precum și cu acești Termeni și Condiții. Utilizatorilor le este interzis: Să utilizeze Site-ul pentru a distribui conținut ilegal, ilicit, ofensator, defăimător, calomniator, obscen, amenințător sau care încalcă drepturile altora. Să încerce să acceseze zone ale Site-ului care nu sunt publice sau pentru care nu au autorizație. Să interfereze cu funcționarea Site-ului sau cu utilizarea acestuia de către alți Utilizatori. Să colecteze informații personale despre alți Utilizatori fără consimțământul acestora.
5. Confidențialitate
Site-ul respectă confidențialitatea Utilizatorilor săi și se angajează să protejeze informațiile personale colectate în conformitate cu Politica de Confidențialitate.
6. Răspundere
Site-ul nu își asumă nicio răspundere pentru: Erori sau inexactități ale Conținutului. Probleme tehnice sau indisponibilitatea Site-ului. Pierderi sau daune cauzate de utilizarea Site-ului sau a Conținutului.
7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Site-ul își rezervă dreptul de a modifica oricând Termenii și Condițiile. Utilizatorii sunt sfătuiți să consulte periodic această pagină pentru a fi la curent cu cele mai recente modificări.
8. Lege aplicabilă și jurisdicție
Utilizarea Site-ului se supune legilor [Romania]. Orice litigiu legat de utilizarea Site-ului va fi soluționat de către instanțele competente din [Romania].
9. Contact
Pentru întrebări sau reclamații legate de Termenii și Condițiile, Utilizatorii pot contacta Site-ul prin [aluxuria.com/contact] sau prin e-mail la [info@aluxuria.com].
10. Clauze finale
Aceste Termenii și Condiții reprezintă întregul acord dintre Utilizatori și Site cu privire la utilizarea Site-ului. Clauzele nule sau inaplicabile ale acestor Termeni și Condiții nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze.